A pályázati képzések specialistája

Tréningjeink

Ha egy témából vagy egy adott szituációra akar felkészülni, ezt egy tréning keretében teheti meg a leggyorsabban. Ezeken az alkalmakon csakis arra koncentrálunk, ami Önnek fontos.    

Tréningjeinken a változatos, izgalmas feladatokat és az interaktív gyakorlást helyezzük előtérbe. Akár egyszerű társalgásban, akár üzleti kommunikációban vagy egyéb területen keresi a segítséget, itt a legprofibb trénerek foglalkoznak Önnel és munkatársaival.

 A cél, hogy Ön szórakozva és hatékonyan tanuljon. Olyan helyzeteket teremtünk, amelyekkel a való életben is találkozhat, olyan technikákkal dolgozunk, melyekkel a legjobban haladhat. Olyan rutint adunk, amellyel a későbbiekben is képes lesz gördülékenyen társalogni, olyan technikákat tanítunk meg, amelyek segítik majd a tanultak felidézését.

Begyakoroljuk, többek között, hogy miként tud Ön a leghatékonyabban idegen nyelven telefonálni, tárgyalni vagy hétköznapi szituációkban természetesen kommunikálni. Konkrétumokat mondunk el és mutatunk meg – akár vezetőként, akár magánemberként szeretné fejleszteni magát.

Keressen minket bizalommal!